Cruel Crown af Victoria Aveyard

Cruel Crown

!!Advarsel: denne bog indeholder spoilers for Red Queen/Rød Dronning, så hvis du endnu ikke har læst den, så lad være med at læse denne anmeldelse, indtil du har!! 😉

Cruel Crown indeholder novellerne Queen Song og Steel Scars. Queen Song er en prequel til bogen Red Queen, mens Steel Scars foregår delvist før og delvist samtidigt med Red Queen.

Queen Song er historien omkring, hvordan Cals forældre mødte hinanden, blev forelskede, gift, fik Cal og hvordan Coriane (Cals mor) blev drevet til vanvid af Elara Merandus (Mavens mor) og endte med at tage sit eget liv.

– Jeg synes, at denne novelle er spændende, men den er bare alt for kort (kun omkring 50 sider). Flere år af handlingen foregår blot over et par linjer og jeg ville så gerne have læst meget mere om Coriane.

Steel Scars er den længste af novellerne med sine omkring 150 sider, og den jeg bedst kunne lide af de to.
Den fortæller historien omkring Farleys involvering i The Scarlet Guard og hvordan hun mødte Shade Barrow.
– Jeg har læst flere anmeldelse af denne novelle, hvor der ikke var stor begejstring, for de rapporter fra forskellige medlemmer af The Scarlet Guard, der er spredt ud over novellen. Men jeg synes, at disse rapporter gav rigtig meget til historien, da jeg først fandt ud af, hvordan de skulle læses. Jeg nød denne historie meget og vil rigtig gerne læse mere fra Farleys synsvinkel, og jeg ser frem til at se, hvordan forholdet mellem hende og Shade udvikler sig i de næste bøger i serien.

Da jeg synes, der er så stor forskel på, hvad jeg synes om de to noveller, har jeg valgt at rate dem hver for sig.

Jeg vil derfor give Queen Song 3 ud af 6 stjerner, og Steel Scars 5 ud af 6 stjerner.

Queen SongFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-grstar-grstar-gr
Steel ScarsFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-gr

Titel: Cruel Crown
Forfatter: Victoria Aveyard
Serie: Red Queen, #0.1 – #0.2
Udgivet: 2016
Udgave: Paperback
Oprindeligt sprog: Engelsk
Læst på: Engelsk
Antal sider: 196
Genre: Fantasy/Dystopi
Forlag: Orion

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *