Red Queen af Victoria Aveyard

Red Queen af Victoria Aveyard

Jeg har længe haft denne bog på min tbr-liste, og da jeg var så heldig at få den (og efterfølgeren Glass Sword) af min søster i fødselsdagsgave i april, var der jo ingen grund til at udskyde læsningen yderligere. 😉

Beskrivelse fra bagsiden af bogen:

This is a world divided by blood – Red or Silver
The Reds are commoners, ruled by a Silver elite in possession of god-like superpowers. And to seventeen-year-old Mare, a Red girl from the poverty-stricken Stilts, it seems like nothing will ever change.
But Mare possesses a deadly power of her own.
One that threatens to destroy the balance of power.
Fearful of her potential, the Silvers hide Mare in plain view, declaring her a long-lost Silver princess. Knowing that one false move will mean her death, Mare must use her new position to bring down the regime – from the inside.

Now Mare has entered a game of betrayal and lies.
This is Red against Silvers, prince against prince, and Mare against her own heart

Mine tanker om bogen:

Før jeg begyndte at læse denne bog, troede jeg, at det var en ren fantasy-bog, så derfor blev jeg lidt skuffet, da jeg fandt ud af, at historien finder sted i hvad der minder om en post-apokalyptisk verden med både teknologi og mennesker med superkræfter. Ikke at jeg ikke bryder mig om den slags bøger – jeg elsker dem! 😀 – men fordi jeg lige var opsat på en god gang fantasy.

Selve handlingen i bogen var spændende, og der var nogle interessante karakterer, som jeg ser frem til at læse mere om. Dog var en del af plottet lidt forudsigeligt og jeg havde ret tidligt i min læsning af bogen en fornemmelse af, at noget bestemt ville ske, men alligevel fik Victoria Aveyard mig til konstant at tvivle på, om det nu også ville ske alligevel…

Jeg ser frem til at læse mere om Mare og hendes venner og fjender i Glass Sword, og
jeg giver denne bog 4 ud af 6 stjerner for god underholdning og en lovende start på en serie.

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-grstar-gr

Ps. Hvis du helst læser bøger på dansk, så har Gyldendal for nyligt udgivet denne bog i en oversat udgave under titlen Rød dronning 😉

Anmeldt af: Helle

Titel: Red Queen
Forfatter: Victoria Aveyard
Serie: Red Queen, #1
Udgivet: 2015
Oprindeligt sprog: Engelsk
Læst på: Engelsk
Antal sider: 388
Genre: Post-apokalyptisk
Forlag: Orion Books

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *