Book haul siden December

Af Anne

Det er ikke megen aktivitet der har været på bloggen på det sidste, og det kan jeg fra min side af, kun beklage. Efter et uventet ophold på sygehuset i November, og en diabetes diagnose har jeg været slået en smule ud af kurs. Det skal dog ændre sig i fremtiden, da jeg har besluttet, at så længe jeg går arbejdsløs kan jeg lige så godt bruge tiden på noget fornuftigt.

De to andre, Helle og Sidsel, kommer i nok ikke til at høre så meget fra i den næste tid, da de begge er rejst over på den anden side af jorden, for at læse på University of Tsukuba i Japan. De vender først hjem igen, engang i 2018, så i mellemtiden tilfalder det mig, at passe bloggen for os alle 3.

Helle og Sidsel har oplevet en hel del fantastiske, sjove og spøjse ting i Solens Rige, og jeg er sikker på at de kommer til at skrive en masse om det når de vender hjem. Blandt andet har de haft fornøjelsen af at være til Comic-Con i Tokyo, Tokyo Disneyland og DisneySea og snart går turen til Osaka, Nara og Kyoto.

BOOK HAUL

Bøger jeg fik til jul:

Ravnenes Hvisken 2

Ildtyv

Vejen til Panteon

De 3 bøger havde jeg ønsket mig til jul, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med dem.

Everless kommer fra en af mine mange Fairyloot bokse. Efter at have modtaget dem i 1 år, var jeg dog i januar nødsaget til at opsige min månedlige goodiekasse, hvilket jeg ikke var helt tilfreds med. Men sådan er det, når der pludselig kommer uventede ekstra udgifter til ny medicin og udstyr. Jeg håber selvfølgelig på at kunne få genåbnet mit Fairyloot abb. når engang jeg kommer i nyt fleksjob. Everless er blot én af mange bøger fra Fairyloot kasserne, jeg ikke har fået læst endnu.

Sophie Kinsella har også fundet vejen tilbage på min bogreol. Jeg har tidligere læst alle bøger i hendes Shopaholic serie, men gik i stå i ventetiden på en ny bog. Men under et besøg i en lokal genbrugsforretning, var jeg så super heldig at finde Mini Shopaholic til 15kr for en hardback i vanvittig god stand. Så mon ikke det er ved at være tid til, at jeg finder vejen tilbage i dette underholdende univers.

“Desværre” opdagede jeg også, i januar, Saxo’s fantastiske afdeling for engelske bøger, og så kunne jeg jo ikke styre mig. Det kom til at koste de fleste af julegave pengene, men så blev de da i det mindste brugt på noget fornuftigt 😉

Hvis vi starter med de to bøger af Kasie West, Pivot Point samt dens efterfølger, Split Second. Personligt er jeg helt vild med Kasie West, og har læst samtlige af de bøger hun har, som ligger på Ereolen Global. Ind i mellem har jeg bare et behov for at begrave min hjerne i de søde bøger om ung kærlighed. Og det er helt klart noget Kasie West har forstand på at skrive om. Jeg kan kun varmt anbefale at man besøger Ereolen Global og kigger på udvalget. Godt nok er de tit udlånt, og den seneste udgivelse er der ret lang kø på (jeg står vist nr. 11 på 2 kopier). Desuden har jeg forudbestilt Kasies bog Listen to your heart, som efter planen skulle udkomme i slutningen af maj. Så har jeg en sød bog jeg kan læse i haven til sommer.

Chloe Neill sneg sig også i kurven hos Saxo, med en serie jeg ikke tidligere har læst eller hørt noget om i det hele taget. The Dark Elite er to bøger i én, Firespell og Hexbound, Charmfall er den tredje bog i serien. Neill er bedst kend for sin vampyr serie Chicagoland Vampires, som jeg klart kan anbefale hvis man er til vampyrer og kickass heltinder. The Dark Elite foregår ligeledes i Chicago og vi befinder os stadig i et univers med vampyrer, varulve og alt det overnaturlige.

Until we meet again af Renee Collins kom i kurven, fordi den ikke kostede så meget, og lød som noget der kunne være interessant. Det er endnu en kærligheds roman, hvor to mennesker mødes, fra to forskellige århundreder. Jeg glæder mig til at finde ud af hvordan det ender. Mon det bliver lykkeligt eller tragisk?

Teeth er en samling af små noveller, alle om vampyrer naturligvis. Jeg har læst flere af disse slags samlinger på Ereolen global, som blandt andet Defy the Dark, Immortal: Love stories with bite og The Eternal Kiss: 13 Vampire tales of blood and desire. Jeg både hader og elsker denne slags bøger, fordi nogle historier er så gode at man ville ønske at de var længere, og så igen er det ind i mellem meget rart bare at læse en kort historie og så videre til det næste eventyr.

Swear er den femte bog i serien My Blood approves af Amanda Hocking. Hocking har skrevet to af mine favorit serier, Trylle serien og Kanin chronicles. Jeg var så heldig at kunne læse de første 4 bøger på dansk på Ereolen, men den femte bog i serien var ikke tilgængelig hverken her eller på global afdelingen. Det irriterer mig grænseløst at jeg tit oplever at komme i gang med en serie på Ereolen og så ikke kan læse den sidste bog. Det samme har jeg oplevet med The Diamond Sisters serien, hvor jeg ligeledes var nødsaget til at købe den sidste bog på nettet for at få afsluttet serien. Jeg forstår overhovedet ikke pointen i, at man køber de første bøger til Ereolen og så lige “glemmer” den sidste. Jeg kan umuligt at være den eneste der er utilfreds med dette.

Bøgerne vil jeg løbende anmelde her på bloggen, og håber på mange gode timer i sofaen med snuden i en bog.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *