Married With Zombies

 

Det kommer vist ikke som nogen hemmelighed for nogen, at jeg er stort set, alt læsende. Så længe det er urealistisk, humoristisk og spændende, så er jeg med på den værste.

Jeg købte Married With Zombies i forbindelse med, at jeg havde fået et gavekort i fødselsdagsgave, til en bogbutik. Den lød umiddelbart meget underholdende, og så var den på tilbud. Det var i mine øjne, en ren Win-Win situation. At jeg så fik grinet mig igennem den, på meget få timer, og måtte ind til byen igen dagen efter og købe de to næste bøger i serien, havde jeg nok ikke regnet med.

Jeg har læst en del bøger i zombie genren, og er absolut også fan af The Walking Dead (til trods for, at der ikke findes noget der kan give mig mareridt mere, end forbandede zombier) så kan jeg bare ikke lade være. Jeg elsker at skræmme mig selv, også selvom jeg fortryder det når jeg skal sove.

Jesse Petersens Married With Zombies, er så meget mere end bare skræmmende. Den er hylende morsom. Han formår at finde en indgangsvinkel, jeg bare ikke havde set komme. For hvad gør man egentlig, når man står på randen til skilsmisse og pludselig er vidne til, at ens parterapeut er i gang med at fortære sin klient?

Det finder Sarah og David ud af på den hårde måde. De bliver kastet ind i zombie dommedagen med hovedet først og hvis ikke zombierne tager livet af dem, ender de nok med at tage livet af hinanden.

 

Forfatter: Jesse Petersen

Oprindeligt sprog: Engelsk

læst på: Paperback

Antal sider: 259

Genre: Urban Fantasy/Dystopian/Horror

Land: USA

Forlag:  Simon & Schuster

ISBN: 978-1-84983-297-7

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *