Dollhouse af Anya Allyn

Cover billede fra Goodreads

Grunden til, at jeg overhovedet “købte” denne bog var, at den kom som et gratis tilbud fra BookBub. Tit og ofte kan du her få den første bog i en serie ganske gratis for på denne måde at fange dig nok til, at du betaler for resten.

Dog er jeg ikke sikker på, at jeg vil købe resten egentlig positivt overrasket og en smule skræmt.

Cassie er 15 år gammel, og på en tur i den Australske bush sammen med vennerne Lacey, Aisha og Ethan. Cassie er den amerikanske tilflytter, som ikke just har haft let ved at finde venner i skolen. Den første person hun lægger mærke til, er den (mener hun) karismatiske Ethan. Instalove, I think so….bare ikke helt fra Ethans side af.

I de første mange kapitler, tortureres vi af Cassies irriterende besættelse af Ethan. Han er bare, i hendes øjne, den perfekte aussie-guy. Dog giver Anya Allyns manglende beskrivelse, ikke os læsere, det store indblik i hans fabulousness.

Men Cassie må elske ham på afstand, da veninden Aisha allerede har sat neglene i hendes drømmefyr. Og hvis der er noget man hurtigt konstaterer er, at Aisha er absolut bogens mest usympatiske og irriterende kvinde.
Jo vist, så er Cassie tydeligvis, meget skudt i Ethan, men at blot en samtale, kan få Aisha til at eksplodere og løbe sin vej, siger lidt om hendes tiltro til både kæresten og veninden.

Aisha er nu sporløst forsvundet. Ethan er knust og Cassie føler sig skyldig. Politiet bliver indblandet, men de finder ingen spor af den forsvundne pige. Og sagen er den, at det ikke er den første gang, en pige er forsvundet i dette område.

Efter at have været væk i flere uger, beslutter Ethan sig for at drage alene ud i vildmarken og finkæmme hele området. Det er kun Cassie, han fortæller om sin plan, da politiet mistænker ham for at have været involveret i Aishas forsvinden. Cassie kan dog ikke klare tanken om, at han skal derud helt alene, og tvinger veninden Lacey til at tage med hende ud og lede. Så ud i vildmarken det går. De mødes med Ethan, som absolut ikke er tilfreds med, at pigerne er der.

Men er det af bekymring for deres velbefindende, eller er der ugler i mosen?

Ude i skoven, oppe på bjerget, bor den gamle mand, Henry Fiveash. Arving af et gammelt hus og tidligere cirkusartist/freak.

Ethan mistænker Henry for at have noget med Aishas forsvinden at gøre, og de unge tvinger sig adgang til hans hus, i nattens mulm og mørke, for at undersøge sagen selv.

Før de ved af det, er de alle sammen fanget i et mareridt, som dukker i et kæmpe dukkehus. De har fundet Aisha, men mistet Lacey. De bliver langsomt sultet, pint og plaget, og aner ikke om de nogensinde vil slippe levende fra det.

På en skala fra 1-6 stjerner, vil jeg ikke give Dollhouse mere end 2. Det er en udmærket creepy bog, og er du til serien American Horror Story, kunne Dollhouse være lige noget for dig.

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-grstar-grstar-grstar-gr

Anmeldt af Anne PEO-cat_face.svg

 

Titel: Dollhouse

Forfatter: Anya Allyn

Serie: Dark Carousel #1

Udgivet: Maj 2014

Oprindeligt sprog: Engelsk

Læst på: Engelsk

Antal sider: 205 (Kindle)

Genre: Young adult, horror

Forlag: The Studio, a Paper Lantern Lit imprint

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *