Rat Queens Vol 1 (#1-5) og  2 (#6-10)

  

Billeder

Rat Queens 

Rat Queens er skrevet af Kurtis J. Weibe, Artwork af Roc Upchurch (Vol 1 og 2 – #1-8) og Sjepan Sejic (Vol 2 – #9-10), den er udgivet af Image Comics.

Rat Queens omhandler fire kvindelige karaktere, Hannah, Violet, Dee og Betty, sat i et eventyrligt univers med blandt andet dværge, elvere og kæmper. De fire er Maidens-for-hire, man følger dem på deres eventyr, hvor de tjener penge på at slå alverdens monstre ihjel. Samtidig kører et dybere plot, der er balanceret godt i forhold til den ellers meget humoristiske stil. Grafisk er det en virkelig flot læseoplevelse, man tænker ikke videre over at tegnerne skifter mellem #8 og 9.   

Rat Queens er seriøst noget at det bedste jeg nogensinde har læst! Det er så godt skrevet, der er humor, drama, action og sexytime. Karaktererne er fantastiske, de er nuancerede og gennemtænkte med en god gang baggrundshistorie man får løbende.

Læs den hvis
Bare læst den, du vil ikke fortryde det!

Desuden kan der lige nævnes at Rat Queens har vundet en GLAAD Media Award i kategorien; Outstanding Comic Book. Rat Queens har også været nomineret til en Eisner Award i 2014 i kategorien Best New Series.

Jeg skal til at igang med at læse Rat Queens vol 3 (#11-15), så der vil komme et indlæg med den snarest.

 

 

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *