Aurora Sky: Vampire Hunter

Cover billede fra Goodreads

Et Kindle “køb” jeg aldrig kommer til at fortryde. Denne bog blev købt ganske gratis, og den mulighed eksisterer endnu. Hvis du er til overnaturlig YA, blandet med kærlighed, vampyrer og et hemmeligt militær projekt, må du endelig ikke snyde dig selv for at læse om Aurora Sky.

Aurora Sky er 18 år gammel og det største ønske, hun har, er at blive færdig med skolen og flygte fra Alaska til et college i en varmere stat. Men da hun er meget tæt på at dø i et biluheld, har hendes mor ikke andet valg end at lade en hemmeligt militær organisation redde hendes liv, i bytte for et livslangt samarbejde, som vampyrjæger.

Sammen med hendes nye kolleger, den morsomme Dante, den hemmelighedsfulde Nöel og den rødhårede djævel Valerie, dykker Aurora ned i en verden, hun slet ikke anede eksisterede.

Personligt, er jeg vild med Aurora. Trods en smule klynken i starten af bogen udvikler hun sig langsomt til en modig og rapkæftet ung kvinde. Den eneste ud over Aurora, der virkelig gør serien værd at læse, er Dante. Jeg har vist bare et svagt punkt for den morsomme Sidekick, som stadig har charme nok, til at være en ladies man.

De resterende 4 bøger, har jeg ligeledes læst, og kan sige, at jeg har været serien igennem 4 gange nu. Det sker enkelte gange, at bøger fanger mig nok til, at jeg læser dem mere end én gang, og her var langt om længe en Kindle-udgave, det var umuligt at slukke for.

Ud af 6 stjerne, bliver jeg simpelthen nødt til at give Aurora Sky: Vampire Hunter, de fulde 6 stjerner. Og det fortjener den. Jeg var underholdt fuldt ud, gennem hele bogen, og fik ikke slukket for app’en før bogen var slut.

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lille

 

 

Titel: Aurora Sky: Vampire Hunter

Forfatter: Nikki Jefford

Serie: Aurora Sky #1

Udgivet: 27 november, 2012

Oprindeligt sprog: Engelsk

Læst på: Engelsk

Antal sider: 260 (Kindle)

Genre: Young adult, Supernatural

Forlag: Nikki Jefford; 1 edition (November 27, 2012)

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *