Fairyloot Juni 2017

Af Anne

I går havde jeg fornøjelsen af, at hente min månedlige kasse fra Fairyloot, på det lokale posthus. Jeg var nemlig ikke lige hjemme fredag, da posten kiggede forbi. Jeg plejer nu ellers at “sørge for” at være hjemme, når det er ved at være den tid på måneden.

Min Fairyloot, er min selvforkælelse. Som fleksjobber, er det ikke fordi du tjener millioner, og når hverdagen er plaget af smerter, kronisktræthed og hovedpiner, har man ind i mellem brug for noget, til lige at hjælpe på humøret. Det gør Fairyloot for mig. Ikke nok med at du får en spændende ny fantasy bog, hver måned, så er der så mange lækre goodies i kassen, at det er svært ikke at sidde og klappe i hænderne.

Juni måneds kasse har et tema der hedder Elementalists. Hver måned er der et nyt tema, og indtil videre, har jeg ikke oplevet en skuffende kasse. Har efterhånden abonneret på Fairyloot i 4-5 måneder.

Juni måneds bog var bestemt ingen skuffelse, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at læse den.

Roar af Cora Carmack

Bog nr. 1 i Stormheart serien handler om Aurora. Hun skal være dronning af riget Pavan og er længe blevet “trænet” til at blive den perfekte dronning. Men Pavan er afhængig af magi for at overleve, og Aurora har ingen. Så hvordan sørger man for sit riges overlevelse, når man ikke har hvad der skal til?

Goodies

Witchwood Remedies har lavet en serie af duftlys, til Stormheart serien. Der er 5 forskellige og jeg har været heldig at modtage Windstorm. Det dufter helt fantastisk, og ganske naturligt, af et duftlys at være. Og så endda med lavendel, hvilket er min yndling blomst. I lyset ligger også en lille sten, hvori der er lavet hul, så det er klar til at sætte på en kæde. Lyset er Eco venligt, vegansk og af kun naturlige råvarer.

Geeky Clean er ikke en ny leverandør til Fairyloot kasserne, og de skuffer aldrig. Denne gang er det en lækker læbepomade med tema fra Avatar: The Last Airbender. Her har jeg modtaget Fire Bender. Det er et element der egentlig passer mig utroligt godt, det eneste minus er, at det er med smag/duft af vandmelon, og det er normalt ikke noget jeg bryder mig om. Men det kan være, at Geeky Clean viser sig, at kunne lave et vandmelon produkt, der ikke smager af træls.

In The Moment har lavet et eksklusivt produkt til boksen, et hamsa armbånd. Det er super fint og feminint, og har ud over den velkendte hamsa hånd, ligeledes en lille perle. Det skulle bringe bæreren glæde, godt helbred samt held. Så det må tiden vise, om det virker.

Ascent Bath and Body leverer en velduftende trekantet sæbe, til denne måneds boks. Clairvoyance soap med hvid figen, granatæble, sheasmør samt kul. Den har en let krydret, maskulin duft, men indeholder ligeledes glitter, så helt maskulin er den dog ikke. Mon ikke den snart finder vej til sæbeskålen.

Fairyloot har selv designet, de sødeste små sticky notes, formet som flasker af trylle “drik”. Det er ren Harry Potter og jeg elsker dem. Godt nok er de meget små, og det er super begrænset hvad du kan skrive på dem, men jeg er sikker på at de kan bruges til at sprede glæde uanset.

Sidst men ikke mindst, min absolutte favorit gave. Det flotteste pudebetræk designet af Miss Phi, eksklusivt til Fairyloot. Det er smukt, farverigt og i en fantastisk kvalitet. Dog kommer det ikke til at pynte i min sofa, hvor end jeg gerne ville det, men når man har en stor savlende, fællende hund, kan man ikke have pæne puder i sofaen. Så den kommer til at pynte i mit ny indrettede bibliotek/læserum.

Ud over alle disse lækkerheder var der ligeledes i boksen, en autograf fra Cora Carmack, en læseprøve fra bogen The Walking Land af Callie Bates samt et super flot postkort fra Frostblood af Elly Blake.

Jeg købte et abonnement til Fairyloot, og har ikke fortrudt det endnu. Jeg giver omkring 330kr om måneden, og dette er inkl. forsendelse. Du kan vælge et abonnement som jeg har gjort, eller købe kasserne enkeltvis. Men der er rift om begge dele. Jeg har fundet ud af at jeg var ret heldig, at jeg kunne købe et abonnement den dag jeg gjorde det, da der er et begrænset antal kasser hver måned.

Har du lyst til at læse mere om Fairyloot, kan jeg varmt anbefale dig at besøge deres hjemmeside www.fairyloot.com

Her kan du læse om tidligere kasser, samt et sneak peak på Juli måneds kasse, hvor der allerede er blevet løftet sløret for temaet Tricksters.

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *