Bogbloggertræf 2016 (Helle) del 2 af 2

Bogbloggertræf 2016 – Bøger, etc.
– Så mange spændende bøger! 😀

I dette indlæg vil jeg kort vise nogle af de mange flotte bøger, jeg var så heldig at få med hjem fra Bogbloggertræf 2016.

Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten
Et super flot cover og en bog som jeg kun har hørt godt om, så den ser jeg meget frem til at læse
bogbloggertraef2016_boeger_02bogbloggertraef2016_boeger_03

 

Helbrederen af Marie-Louise Rønning
Jeg må indrømme, at jeg ikke havde hørt om denne bog før Bogbloggertræf 2016. Men den lyder rigtig spændende, og jeg hørte meget godt om den fra nogle af de andre bloggere ved træffet. Og så var jeg så heldig at vinde den i en lodtrækning! 😀
bogbloggertraef2016_boeger_04bogbloggertraef2016_boeger_05

 

Mareridt og Myrekryb af Nick Clausen
– Satser på at den ikke er alt for uhyggelig… 😉
bogbloggertraef2016_boeger_06bogbloggertraef2016_boeger_07

 

De 7 Synder af Katja Berger
Endnu en dansk fantasy-bog som jeg ser frem til at læse, og som jeg er rigtig glad for at have fået mine fingre i. 😉

The Shadow Queen – Skyggernes Dronning af C.J. Redwine
Jeg har før læst en bog af C.J. Redwine, som var rigtig god. Så derfor ser jeg også frem at læse denne bog, som er inspireret af historien om Snehvide.
 Jeg elsker bøger, der er omfortolkninger eller inspireret af eventyr. 🙂

Råddenskab af Siri Pettersen
Jeg har i noget tid haft første bog i denne serie på min tbr-liste. Men nu hvor jeg har fået bog nr. 2, så er det vist på tide at få gang i læsningen.

One af Sarah Crossan
Denne bog handler om et siamesisk tvillingepar og den ser ud til at blive interessant læsning, da den er skrevet i vers.

Forfør mig ved solopgang af Lisa Kleypas
Jeg fik denne bog i en af mine bookiebags, men min søster fik øje på den, så den blev jeg da nødt til at give hende, hehe 🙂 Men jeg hun er heldigvis rigtig god til at dele sine bøger 😉
bogbloggertraef2016_boeger_09

 

Alt i alt
Er jeg vildt glad de mange flotte bøger jeg fik med mig hjem – og det fine, fine krus og bogmærkerne og en måned gratis abonnement hos storytel! 🙂
bogbloggertraef2016_boeger_08

Bookiebags:
Bog & idé Aalborg, Østeraa – Blandede malebøger | Forlaget Facet – ”Sandsnogens bid” af Sidsel Sander Mittet & ”Mareridt & Myrekryb” af Nick Clausen | Gads forlag – ”Hjertets stemme” af Jan-Philipp Snedker + bogmærker | Gyldendal – ”Den dag jeg glemmer” af Adam Silvera, ”Karensminde” af Iben Mondrup & ”De urolige” af Linn Ullmann + net & YA krus | Jentas – ”En god far” af Noah Hawley | Lindhardt & Ringhof – ”Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten, ”Måske en dag” af Colleen Hoover, ”Hvor der er vilje” af Jeffrey Archer + læseprøve på ”Calendar Girl” af Audrey Carlan | Nicole Boyle Rødtnes – Blandede titler | Plusbog – Net, keyhangers & bogmærker | Politikens Forlag – ”One” af Sarah Crossan & blandede titler | Rosinante & Co. – ”Råddenskab” af Siri Pettersen & blandede titler | Storytel – 1 måneds gratis abonnement | Turbine – ”Skyggernes dronning” af C.J. Redwine | Tellerup – ”Skyriel” af Lene Dybdahl

Konkurrencer:
Dansk bibelselskab – ”Elektra” af Jakob Melander | Lotte Petri – ”Hvidt snidt” & ”Sort død” | Marie-Louise Rønning – ”Helbrederen” | Nick Clausen – “Drømmeland” | Pernille Vørs – ”Dominic”-bøger | Tellerup – ”Spektrum”-bøger af Nanna Foss & ”Historier til drenge – tøser ingen adgang” af div. danske forfattere

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *