September wrap-up (Helle)

Denne måneds wrap-up er lidt kort, da jeg ikke har fået læst så meget i september måned.
Det var ikke før, jeg begyndte at gøre status over min læsning, at det gik op for mig, hvor mange graphic novels/tegneserier, jeg har fået læst i september i forhold til bøger. Men jeg har alligevel også fået læst 4 bøger, hvilket jeg synes er ret godt, set i forhold til, at jeg begyndte på 1. semester af en kandidat i starten af september måned. Så der har også været rigeligt med studielæsning. 😉

Læst i september:

  • Den døde kæmpe, #1-4 af Régis Loisel
  • Scarlet Witch 001-005 af blandt andre James Robinson
  • Den Druknede Soldat (Kloden under vand, #1) af Ida-Marie Rendtorff
  • Hollow City (Miss Peregrines Peculiar Children, #2) af Ransom Riggs
  • Firmin – Adventures of a Metropolitan Lowlife af Sam Savage
  • The Unbeatable Squirrel Girl, Vol. 1: Squirrel Power af Ryan North og Erica Henderson
  • Fables: The Wolf among us, Vol. 1 af Matthew Sturges, Dave Justus og Shawn McManus
  • Barricade af Jon Wallace

Oktober måneds læseoplevelser
I denne måned ser jeg frem til at komme i gang med at læse nogle af de dejlige bøger, jeg fik til Bogbloggertræf 2016. Og så ser jeg frem til Bogbyttemarked i KUL i Nordkraft på næste lørdag den 8. oktober. Du kan læse mere om Bogbyttemarkedet her: www.facebook.com/bogbyttemarked.

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *