Himlen brænder af Line Kyed Knudsen

Jeg har set rigtig meget frem til at læse denne bog – faktisk lige siden jeg læste 1. del i serien. Jeg har læst mange zombie-bøger, man havde ikke læst en på dansk, før jeg læste De døde vågner (1. del i serien).

I denne bog er Emily og hendes venner efter mange strabadser nået frem til hospitalet i Lindstead, hvor Emilys far opholder sig og arbejder på en kur mod zombie-virussen. Adskillige andre overlevende opholder sig også på hospitalet, hvor det er et krav, at alle skal bidrage på en eller anden vis. Emily vælger at hjælpe ved at blive en del af et team, der tager ud for at finde forsyninger. Lederen af teamet er den lidt ældre Liam, som Emily føler sig draget imod.
Samtidig vokser truslen, både fra zombierne der samles om hospitalet, men også fra noget andet, som måske er endnu mere skræmmende…

Himlen brænder

Jeg var meget positivt overrasket over den første bog i denne serie, og denne anden del i serien, synes jeg er endnu mere spændende. Denne serie er i det hele taget et rigtig godt og spændende dansk bidrag til zombie-genren.
Den eneste minus ved denne bog, er at den ikke er dobbelt så lang, for jeg vil så gerne vide, hvad der videre sker med Emily og hendes venner lige nu. Men jeg må i stedet væbne mig med tålmodighed og se frem til, at næste del af serien udkommer i 2017.

Jeg giver bogen 5 ud af 6 stjerner.

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-gr
Titel: Himlen brænder
Forfatter: Line Kyed Knudsen
Serie: Hvidt støv, #2
Udgivet: 2016
Udgave: Indbundet
Antal sider: 242
Forlag: Gyldendal
Kilde: Lånt på biblioteket
Genre: Ungdomsbog, Post-apokalyptisk

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *