Wings af Aprilynne Pike

Coverbillede fra Goodreads

Det er efterhånden nogle år siden, jeg først læste Wings serien, men her for nyligt måtte jeg bare læse den igen. Det er vist efterhånden tredje eller fjerde gang. Her er der tale om en serie, og det er absolut også på sin plads, da jeg ikke kunne få nok, da jeg havde lagt Wings fra mig. Jeg elsker feer, og her har Wings serien en klar førsteplads på min reol.

Laurel er 15 år gammel, og har hele sit liv været hjemmeskolet. Men en dag beslutter hendes forældre sig for, at de må flytte fra deres lille hytte i skoven og ind til LA. Det betyder så også, at Laurel skal begynde i skole. Som om det ikke var svært nok i sig selv at starte i 10. klasse efter at have levet et meget roligt og aflukket liv, opdager Laurel pludselig, en knude på ryggen på størrelse med en tennisbold. Hvad endnu værre er, den dag en blomst begynder at gro ud af knuden. Laurels eneste ven, den meget nørdede David, ser det som en spændende opgave at finde ud af, hvad det egentlig er, der vokser på hendes ryg, men Laurel har brug for flere svar. Svar, hun kun kan finde ved at søge tilbage til skoven omkring deres gamle hus, hvor hun møder Tamani. Tamani er en fe, og han fortæller Laurel, at hun faktisk slet ikke er et menneske.

Der er amoriner i luften, kunne man forvente andet? Og vi har endnu et velkendt trekantsdrama, mellem Laurel, David og Tamani.

Tamani, som er det ukendte og spændende, ham der kan vise hende en verden, hun ikke før har kendt til.

David, som er den søde og det sikre valg, der giver en følelse af normalitet.

Laurel er splittet, og det var jeg, som læser absolut også.

Serien er på 4 bøger og bliver kun bedre, som historien skrider frem. Det er utroligt svært for mig ikke at fortælle mere om serien, fordi den begejstrer mig så meget, som den gør. Så er du til feer, kærlighed og spændende eventyr, så vil Wings-serien helt klart være noget for dig.

6 ud af 6 stjerner

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lille

Titel: Wings
Forfatter: Aprilynne Pike
Serie: Wings, #1
Oprindeligt sprog: Engelsk
Læst på: Paperback
Antal sider: 294
Genre: Young adult, paranormal fantasy
Land: USA
Forlag: Harper Teen
ISBN-10: 0061668036
ISBN-13: 978-0061668036

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *