August wrap-up (Helle)

Mit første forsøg på at lave en wrap-up af min læsning i august – bedre sent end aldrig 😉

 

Bøger læst i august: 10 stk. (heraf 2 lange noveller og 1 graphic novel);

  • The Meercats of Summer Farm af Jayne Collier
  • Five’s Betrayal (Lorien Legacies: The Lost Files, #9) af Pittacus Lore
  • The Regional Office is under Attack! af Manuel Gonzales
  • The Blood of an Englishman (Agatha Raisin, #25) af M.C. Beaton
  • Chrononauts af Mark Millar og Sean Gordon Murphy
  • The Legends of River Song af Jenny T. Colgan, Jaqueline Rayner, Steve Lyons, Guy Adams og Andrew Lane (læs min anmeldelse af bogen her)
  • The Fugitive (Lorien Legacies: The Lost Files, #10) af Pittacus Lore
  • The Trees af Ali Shaw (anmeldelse på vej)
  • Regnen af Virginia Bergin (anmeldelse på vej)
  • Himlen brænder (Hvidt støv, #2) af Line Kyed Knudsen (anmeldelse på vej)

Månedens korteste bog
Chrononauts på 120 sider (graphic novel)

Månedens længste bog
The Trees af Ali Shaw på 488 sider

Månedens bedste bog
Må helt klart være The Trees af Ali Shaw, som er en virkelig spændende og medrivende bog, som er kommet på listen over mine favorit-bøger læst i år. (Der kommer snart en anmeldelse af bogen på bloggen)

Næste måneds læseoplevelser
Jeg er lige begyndt på mit studie igen efter en god lang sommerferie, så jeg ved ikke hvor meget tid, jeg får til læsning af skønlitteratur, eller om det primært bliver studielæsning – men jeg vil gøre mit for at få en god balance i det. 😉

Den 24. september skal jeg for første gang deltage i Bogbloggertræf i Aalborg, hvilket jeg glæder mig vildt meget til. Jeg har hørt, at det er en superfed oplevelse og jeg ser frem til at møde de andre bogbloggere og danske forfattere, der deltager i træffet! 🙂

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *