Serafina and the Black Cloak af Robert Beatty

“Our character isn’t defined by the battles we win or lose, but by the battles we dare to fight.” (Citat fra bogen)

Pigen Serafina bor i kælderen på Biltmore-godset, hvor hendes far arbejder. Men Serafina holdes skjult, da hun ikke er helt som andre piger.
Serafina er anderledes, hun har kun fire tæer på hver fod, har usædvanlige, gyldne øjne, hun bevæger sig lydløst og kan se i mørke. Serafina sover om dagen og tilbringer nætterne med at fange rotter i kælderen på godset, hvilket hun på grund af sine evner er rigtig god til. Men derudover holder Serafina af at liste sig rundt i det store hus og betragte, hvad tjenestefolkene og herskabet foretager sig. En nat ser Serafina en mand i en sort kappe slæbe en lille pige med ned i den dybeste del af husets kælder. Hun forsøger at redde pigen, men der er noget mystisk ved mandens kappe og Serafina er tæt på selv at ende med at blive et offer.
Flere børn forsvinder de kommende nætter, og nu er det op til Serafina at gøre hvad hun kan for at udrede mysteriet omkring manden i den sorte kappe og finde de forsvundne børn.

Serafina 02

Serafina and the Black Cloak er en eventyrlig bog, som kan læses af voksne såvel som børn/unge. Dog må jeg indrømme, at der var dele af bogen som, jeg synes, var noget creepy. Robert Beatty er nemlig rigtig god til, med få ord, at skabe en uhyggelig stemning.
Alt i alt en god og underholdende bog, som jeg ser frem til at læse efterfølgeren til.

Jeg giver bogen 5 ud af 6 stjerner.

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-gr

Titel: Serafina and the Black Cloak
Forfatter: Robert Beatty
Serie: Serafina, #1
Udgivet: 2015
Antal sider: 293
Udgave: Hardback
Forlag: Disney Hyperion
Genre: Middle Grade, Mystery-thriller

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *