Delilah Dirk and the Turkish Lieutenant af Tony Cliff

Første bind i graphic novel-serien om eventyreren Delilah Dirk begynder i Konstantinopel i året 1807. Vi bliver introduceret til den teelskende tyrkiske soldat Erdemoglu Selim, medlem af sultanens janitsharkorps, som får til opgave at forhøre en kvinde, der har gjort sig skyldig i ulovlig indtrængen i sultanens palads. Og det er sådan, at han møder Delilah Dirk. Delilah er datter af en engelsk ambassadør og har derfor tilbragt sin barndom og ungdom i flere forskellige lande, mestrer adskillige sværdkamps-teknikker, og har overvundet adskillige stærke modstandere – og så har hun et flyvende skib. Og sådan starter eventyret om Delilah Dirk og soldaten Erdemoglu Selim…

Delilah Dirk 02

Tegnestilen i Delilah Dirk and the Turkish Lieutenant er stemningsfuld, og det er en action-fyldt, farverig graphic novel, som kan læses på en times tid, alt efter hvor lang tid, man bruger på at se på tegningerne.

Det ser desværre ikke ud til, at man kan låne flere bind i serien på bibliotek.dk, så det bliver nok ikke til noget gensyn med Delilah Dirk fra min side af lige foreløbigt, da mit budget som studerende kun bliver brugt til graphic novels, som jeg virkeligt bare må eje.
Jeg giver Delilah Dirk and the Turkish Lieutenant 3 ud af 6 stjerner

Farm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lilleFarm-Fresh_bullet_star-lillestar-grstar-grstar-gr

 

Titel: Delilah Dirk and the Turkish Lieutenant

Forfatter: Tony Cliff

Serie: Delilah Dirk, #1

Type: Graphic novel

Udgivet: 2013

Udgave: Paperback

Antal sider: 167

Genre: Adventure

Forlag: First Second

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *